Ακρως επικριτική για την κυβερνητική πολιτική στο θέμα της προστασίας των θέσεων εργασίας και των μισθών ήταν η Φώφη Γεννηματά στη Βουλή.

«Είμαι σήμερα εδώ για να ακουστεί η φωνή όσων αγωνιούν για την δουλειά τους» ανέφερε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ πρώην ΠΑΣΟΚ) αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτησή της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Οικονομία και την Εργασία.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε. «Κ.Μητσοτάκη, ακολουθείτε λάθος δρόμο. Είστε δέσμιοι των συντηρητικών πολιτικών σας. Δέσμιοι των δογματικών αγκυλώσεων σας για την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Σαρώνετε και ότι άντεξε στα 10 χρόνια της κρίσης και τα μνημόνια. Δέσμιοι της ανικανότητας των Υπουργών σας. Αυτός ο δρόμος οδηγεί σε ερείπια, σε κατάρρευση της παραγωγικής βάσης, σε λουκέτα, σε ύφεση, σε ανεργία».

Περισσότερη υποκρισία πεθαίνεις θα έλεγε κανείς “κοίτα ποιος μιλάει”. Γιατί η κ. Γεννηματά και το κόμμα της ήταν συνεταιράκια με τη ΝΔ και η ίδια συνυπήρξε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά από το 2013 έως το 2015

Υπενθυμίζεται πως η μεν κυρία Γεννηματά ήταν αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης, Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το