Η εξαφάνιση του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστου Παππά, θέτει ερωτήματα.

Για να τα δούμε από την αρχή

«Εάν η αστυνομία παρακολουθούσε με οποιονδήποτε τρόπο τον Χ. Παππά, θα παρανομούσε διπλά» είχαμε ακούσει, λίγα λεπτά νωρίτερα, στο ρεπορτάζ με τις απαντήσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε όσα του καταλογίζονται για τη διαφυγή του καταδικασμένου χρυσαυγίτη.

Τελικά τον επιτηρούσαν ή τον είχαν αφήσει στην ησυχία του μην και παρανομήσουν οι αστυνομικές αρχές; Και αν δεν τον παρακολουθούσαν, τότε γιατί διέρρεαν τόσες ημέρες στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων πληροφορίες για επιχειρησιακά σχέδια της ΕΛ.ΑΣ. που θα έδενε μέσα σε πέντε λεπτά τους καταδικασθέντες; Κι αν δεν τον επιτηρούσαν, τότε γιατί γυρνούσε από κανάλι σε κανάλι ο κύριος Μπαλάσκας και διαβεβαίωνε πως δεν υπήρχε ούτε μία στο δισεκατομμύριο να ξεφύγουν οι χρυσαυγίτες από την αστυνομία, λέγοντας πως η ΕΛ.ΑΣ. τους έχει υπό στενή παρακολούθηση «στα πέντε μέτρα».

Ποιος κοροϊδεύει ποιόν τελικά σε αυτήν την ιστορία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τους χρυσαυγίτες; Τι τρέχει τελικά με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που, όπως είχε «χάσει» μέσα από τα χέρια του πριν από 22 χρόνια τον Περίανδρο, χάνει τώρα και τον Χ. Παππά; 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το