Πού αλλού θα έβγαινε να μιλήσει απόψε ο εξαφανισμένος όλη την ημέρα υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πού αλλού εκτός από το φιλόξενο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ;

Βγήκε λοιπόν και μίλησε στη Σία Κοσιώνη και έδωσε μία φιλική συνέντευξη από πολιτικής απόψεως, αλλά συνέντευξη-παρωδία αν τη δούμε δημοσιογραφικά.

Ένας τρομαγμένος και ταυτόχρονα θρασύδειλος υπουργός να λέει αντιφατικά μεταξύ τους πράγματα, από τη μία να υποστηρίζει πως υπήρχε απαγόρευση συναθροίσεων, αλλά ταυτόχρονα -και μετά από δική του παρέμβαση, ποίου άλλου…- να λέει πως (περίπου) δεν απαγορεύονταν οι πολιτικές εκδηλώσεις.

Και το πρωινό φιάσκο της αστυνομίας με τη συγκέντρωση του ΚΚΕ το προσπέρασε γρήγορα-γρήγορα λέγοντάς μας, σχεδόν, πως το γνώριζε μωρέ και έδωσε ατύπως άδεια. Κι ας γέλαγε όλος ο κόσμος με τους Κλουζό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αλλά καλύτερη από τον κ. Χρυσοχοΐδη ήταν η Σία Κοσιώνη. Τον ρώτησε κάποια στιγμή και για τους δεκάδες-εκατοντάδες προσαχθέντες στη ΓΑΔΑ. Δεν τον ρώτησε όμως αν αφέθηκαν ελεύθεροι, αν συνελήφθησαν τελικά, αν ήταν αθώοι ή ένοχοι. Όχι, όχι, η αγωνία της Σίας είχε να κάνει με το αν θα τους καταλογιστεί και, πέραν όλων των άλλων, πρόστιμο λόγω κορονοϊού! 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το