Δίνοντας συνέχεια οι «αντιγειτονιές» στην παραποίηση των γεγονότων σε ότι αφορά τη διαδήλωση του Σαββάτου, ανάρτησαν χθες το παρακάτω σχόλιο με υπογραφή «π», δίνοντας υποτίθεται απάντηση στη δική μας τοποθέτηση. Απολαύστε τρόπο γραφής και ουσίας.

Το υποψιαζόμουν πως ήταν απλά τα πράγματα αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο απλά ήταν!

Εφ΄ όσον μια από τις συνιστώσες μιας πολιτικής συνεργασίας, η οποία μάλιστα συνομολογούσε ιδρυτικά στην ανάγκη να προσελκύσει το εγχείρημα και άλλες οργανωμένες και ανένταχτες δυνάμεις και να αποκτήσει υπόσταση…διάρκεια…δυναμική κλπ, δεν επιλέγει την συμμετοχή σε μια λαϊκή κινητοποίηση (αντιπολεμική, διεθνιστική, τοπική ή ότι άλλο, όχι μάλιστα για λόγους πολιτικής διαφωνίας) τότε το εν λόγω σχήμα οφείλει να κάνει διάλειμμα στην δράση του.

Κάτι δηλαδή σαν ένα πανωφόρι που μόνο αν βγει ο ιδιοκτήτης από το σπίτι, έχει δικαίωμα και αυτό το κακόμοιρο να ξεκρεμαστεί από την ντουλάπα και να κυκλοφορήσει στον δρόμο! Συμφωνώντας με την αφοπλιστικά σαφή και βαρύγδουπη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου πράγματι δεν χρειάζονται θεωρίες και υπονοούμενα! Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Και απολύτως κατανοητά! Για το είδος και τον χαρακτήρα της φαρδιάς (για να θυμηθούμε και μια παλιά έκφραση)…. μετωπικής συνεργατικής αντίληψης και πρακτικής! Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια! Μας βλέπουν και μας διαβάζουν και άλλοι!

π.

Παραβλέπουμε, για άλλη μια φορά, ανεπίτρεπτους εξυπνακισμούς και ειρωνείες, που είναι στη φύση κάποιων… Μια ερώτηση μονάχα. Γιατί αλήθεια ο «π» δε βγαίνει επώνυμα να πει το διακαή πόθο του, όπως φαίνεται, να κάνει «διάλειμμα» η ΛΑ-ΑΑΣ και να κηρύξει το τέλος της δράσης της ; 

Μήπως γιατί, όπως γράφει, «μας βλέπουν»;

Ιωσήφ Σταυρίδης, μέλος της Γραμματείας της ΛΑ-ΑΑΣ

Διαβάστε εδώ τι έχει προηγηθεί:

Μια απάντηση σε σχόλιο των «αντιγειτονιών» για τη χθεσινή πορεία και τη στάση του Μ-Λ ΚΚΕ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το