Αμέσως μετά τη σχολική εορτή για την 28η Οκτωβρίου, μαθητές και εκπαιδευτικοί διαδήλωσαν, ζητώντας τη συγκρότηση ολιγομελών τμημάτων και την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών.

Μαζική διαδήλωση πραγματοποίησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 2ου ΓΕΛ Μαρκόπουλου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σχολικής εορτής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Κύριο αίτημα της κινητοποίησης ήταν η συγκρότηση ολιγομελών τάξεων (μέχρι 15 μαθητές), καθώς και η κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών με μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών.

Διεκδικούν: Προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού για την ασφαλή  λειτουργία του σχολείου (καθαρίστριες, υγειονομικό προσωπικό, γραμματεία κλπ) Ιδρυση 3ου Γυμνασίου Μαρκόπουλου για να αποσυμφορηθούν τα δύο γυμνάσια του Δήμου. Να εξασφαλιστούν οι αίθουσες τώρα  για τη  λειτουργία  εργαστηρίων πληροφορικής, τεχνολογίας  Αναβάθμιση και συντήρηση όλων των αναγκαίων υλικοτεχνικών υποδομών του σχολείου. Αναβάθμιση του δικτύου για τις εκπαιδευτικές και διοικητικές ανάγκες του σχολείου.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το