ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ ΑΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΜ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΗ ’19 10.30πμ., ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 
 ΑΠΟ ΕΛΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΦΥΛΗ-ΖΕΦΥΡΙ, Ε΄ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ, Β΄ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ-Ν.ΣΜΥΡΝΗ-ΜΟΣΧΑΤΟ, Γ΄ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΠΟ ΣΕΠΕ: ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ, ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ Κ.ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Κ.Α.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΑΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ

Δηλώνουμε την πλήρη αντίθεσή μας στη συμμετοχή της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (εταιρία που περιλαμβάνει ΗΣΑΠ, Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας και ΤΡΑΜ Α.Ε.) σε κοινοπρακτικό σχήμα που διεκδικεί τη χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση της “Green Line” Light Rail Track για την πόλη της Ιερουσαλήμ. H γραμμή αυτή θα περνάει από κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη και σημεία ισραηλινών εποικισμών, εντείνοντας τον διωγμό των Παλαιστινίων. Δεν πρόκειται για απλό συγκοινωνιακό έργο, αλλά αναπόσπαστο και κομβικό μέρος της προσπάθειας προσάρτησης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ. Αποτελεί ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ της ευρύτερης στρατηγικής συνεργασίας (εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, ΑΟΖ, κοινά στρατιωτικά γυμνάσια και πολεμικές ασκήσεις), με το κράτος του Ισραήλ.

     Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των Παλαιστινίων για Γη, Ελευθερία και Αξιοπρέπεια, απέναντι στον πολυετή πόλεμο που διεξάγει το κράτος του Ισραήλ εναντίον τους.                           

 Καλούμε σε εκδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

το Σάββατο 30 Μάρτη στις 10.30π.μ             στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών  (Αναστάσεως 2, μετρό Εθν. Άμυνα)

Απαιτούμε από το Ελληνικό κράτος να σταματήσει τις ενέργειες για συμμετοχή στην κατασκευή τραμ στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη, όπως και κάθε άλλη ενέργεια, που νομιμοποιεί και αναγνωρίζει τις παράνομες ενέργειες του Ισραήλ στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.

    NIKH ΣΤON ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το