28 Μαρτίου 2020. Πειραιώς 220 Ταύρος.

Στο κτίριο της Teleperformance λειτουργούν πλέον τα τμήματα του ΕΟΔΥ και της Eurobank. Τα ξενόγλωσσα τμήματα Microsoft, Apple, Dropbox, Netflix κτλ είτε λειτουργούν από το σπίτι είτε έχουν κλείσει.. Όμως, το τμήμα της Eurobank ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.  Οι υπάλληλοι συνεχίζουν να εργάζονται καλώντας τηλεφωνικά τους οφειλέτες να τους ρωτήσουν για το εάν θα ενταχθούν στο επίδομα των 800 ευρώ και το πώς θα εξοφλήσουν τα χρέη τους αυτήν την κρίσιμη περίοδο όταν οι υπόλοιπες τράπεζες Εθνική και Alpha Bank της Teleperformance σταμάτησαν να δουλεύουν

Δύο υπάλληλοι του τμήματος της Eurobank την περασμένη Παρασκευή έπαθαν κρίσεις πανικού ουρλιάζοντας μέσα στην αίθουσα πως θέλουν να φύγουν.

70 εργαζόμενοι του τμήματος αυτού διακινδυνεύον καθημερινά τη σωματική τους ακεραιότητα. Τα παιδιά σας, τα παιδιά μας, οι φίλοι μας ρισκάροντας την ζωή τους και τη δημόσια υγεία. 8.500 εργαζόμενοι στη Teleperformance στην αδιαφορία του Τουρκομάνη, του Χαμαλέλη, του Αλεξόπουλου. Περίδης και Σαλάπα συνυπεύθυνοι στο τμήμα της Eurobank. Αυτοί και τόσα άλλα στελέχη είναι οι υπεύθυνοι για τις ζωές των εργαζομένων. Όπως και στον πρόσφατο σεισμό στην Αθήνα είχε απαγορευτεί η έξοδος από το κτίριο έτσι και τώρα συνεχίζεται η απάνθρωπη συμπεριφορά στους εργαζόμενους. 

Πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που πιστεύουν πως είναι θέμα ημερών εάν θα συνεχίσουν να εργάζονται κάτω από αυτές τις συνθήκες και φοβούμενοι πως αν υπάρξει το οποιοδήποτε ατύχημα εργαζομένου, σκοπεύουν να κινηθούν νομικά εναντίον των παραπάνω στελεχών. Το αντίστοιχο κτίριο στην Καλλιθέα έκλεισε λόγω του ότι βρέθηκε κρούσμα του ιού. Στα υπόλοιπα κτίρια υπάρχουν security οι οποίοι  κάνουν θερμομετρήσεις με πειραγμένα θερμόμετρα για να δείχνουν υποθερμία. 

Κύριοι η μεγαλύτερη εστία μόλυνσης στην Αθήνα, το τηλεφωνικό κέντρο της Teleperformance σε Ταύρο και Πειραιά, παραμένει ανοιχτό. 

Ο Θεός να βοηθήσει αυτούς τους εργαζόμενους που έχουν εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση και τα αφεντικά. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι όσο σιωπούμε.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το