Με σημαντική συμμετοχή συναγωνιστών και φίλων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/5 η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στην Ικαρία.

Την εκδήλωση άνοιξε ο σ. Μιχάλης Μαυρογεώργης και στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στην υποψήφια βουλευτή στο νομό Κατερίνα Πετράκη, η οποία έκανε εκτεταμένη αναφορά στα τοπικά ζητήματα και στη σύνδεσή τους με την κεντρική πολιτική σκηνή. Τις θέσεις του Μ-Λ ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές της 21/5 ανέπτυξε εισηγητικά ο σ. Βασίλης Πετράκης.

Ακολούθησε ένας κύκλος συζήτησης, κατά τον οποίο διατυπώθηκαν ερωτήματα, αλλά και τοποθετήσεις που φώτισαν και ανέλυσαν διάφορα ζητήματα. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης εκτός από τις απαντήσεις, επισημάνθηκε ξανά η αναγκαιότητα, της με κάθε τρόπο στήριξης του Μ-Λ ΚΚΕ. Πολλοί ήταν οι συναγωνιστές και οι φίλοι που εκτός από τα έντυπα, τις ανακοινώσεις και τα ψηφοδέλτια, αναζήτησαν τα κουπόνια για την οικονομική στήριξη του Μ-Λ ΚΚΕ. Η συμμετοχή και η διάθεση για την πολύμορφη στήριξη του κόμματος όπως εκφράστηκε αποτυπώνει ένα ακόμα θετικό βήμα για την οργάνωση στην Ικαρία.

Με την κεντρική προεκλογική εκδήλωση, έκλεισε ένας μήνας (η πρώτη συγκέντρωση έγινε 19/4) πλούσιας και πολύμορφης δράσης της Κ.Ο. Ικαρίας που εκτός από τις ανοιχτές συγκεντρώσεις, αριθμεί δεκάδες εξορμήσεις και παρεμβάσεις στην Ικαρία, στη Σάμο αλλά και στους Φούρνους. Τα μέλη και οι φίλοι της οργάνωσης συνεχίζουν να προπαγανδίζουν τις θέσεις του Μ-Λ ΚΚΕ και παράλληλα με την μάχη της ψήφου να κατευθύνονται και να κατευθύνουν στους αναγκαίους αγώνες της επόμενης μέρας.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το