Εκείνο που εξοργίζει περισσότερο δεν είναι η δωροδοκία των ΜΜΕ ..Είναι ότι υπάρχει κόσμος εκεί έξω, κι είναι μεγάλο το ποσοστό, που δεν αναρωτιέται γιατί μια Κυβέρνηση δίνει τόσα λεφτά για μηνύματα που θα έπρεπε να μεταδίδονται δωρεάν”.

Πάρτε… καναλάρχες: Άλλα 18,5 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ με τη «λίστα Κικίλια»

Στην… πετυχημένη συνταγή της «λίστας Πέτσα», με την οποία μοιράστηκαν 20 εκατ. ευρώ σε φιλικά ΜΜΕ για να… διαφημίζουν το κυβερνητικό έργο, έρχεται να συνεχίσει η «λίστα Κικίλια» με 18,5 εκατομμύρια ευρώ προς τα ΜΜΕ για την «καμπάνια εμβολιασμού» (και εγκωμιασμού των πεπραγμένων Μητσοτάκη)

Η  απόφαση για τη δέσμευση του ποσού που θα δοθεί σε κανάλια, ραδιόφωνα, έντυπα και ιστοσελίδες, δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια την παραμονή των Χριστουγέννων


Η Λίστα Πέτσα έκανε τον κύκλο των εκατομμυρίων της στα ΜΜΕ και τώρα ήρθε η στιγμή να μοιραστούν εκατομμύρια ευρώ μέσω της Λίστας Κικίλια. Το πρώτο δώρο της κυβέρνησης σε επιλεγμένα χωρίς όρους και προϋποθέσεις ΜΜΕ ήταν η καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό. Και τώρα έρχεται η Λίστα Κικίλια να μοιράσει άλλα εκατομμύρια για την ενημέρωση για το καλό του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Η πρώτη απόφαση αφορά τη δέσμευση ποσού 18,5 εκατομμυρίων ευρώ και δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση το ποσό των 18,5 εκατομμυρίων ευρώ θα δοθεί για «την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας των πολιτών, για τον έγκαιρο εμβολιασμό έναντι του κορωνοιού covid-19 και την προβολή μηνυμάτων και της εθνικής εκστρατείας κατά του κορωνοιού covid-19 στο σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Η παροχή των υπηρεσιών, το ποιος, δηλαδή, θα αναλάβει τη δουλειά θα αποτελέσει αντικείμενο σύμβασης, σύμφωνα με το άρθρο 74 με τίτλο «Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID -19» που ψηφίστηκε πριν από λίγες ημέρες.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το