«Ένα είναι το σίγουρο: αν υπήρχαν περισσότεροι αναπνευστήρες, θα σώζονταν περισσότεροι άνθρωποι! Η ευθύνη για την τραγική αυτή έλλειψη,βαραίνει αποκλειστικά τους ιθύνοντες πολιτικούς…διαχρονικά!» αναφέρει ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας.

Την τρομακτική μαρτυρία του διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου, έφερε στο φως τη δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος, γράφοντας: «Κοινοποιώ ανάρτηση του γιατρού, διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου. Την έχει μόνο σε φίλους και όχι δημόσια, όμως εκτιμώ ότι είναι πολύ σοβαρή καθώς αναφέρει επί λέξει πως “πεθαίνουν οι άνθρωποι από πνιγμό, λόγω της απουσίας αναπνευστήρων”».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Βασιλείου:

“Ποιος φταίει για την εξάπλωση της νόσου, δεν είναι της παρούσης.

Θα το δούμε εν ευθέτω χρόνω…αφού καταλαγιάσει η πανδημία,που προκαλεί το θανατηφόρο «χτικιό»!

Ένα είναι το σίγουρο:αν υπήρχαν περισσότεροι αναπνευστήρες, θα σώζονταν περισσότεροι άνθρωποι!

Η ευθύνη για την τραγική αυτή έλλειψη,βαραίνει αποκλειστικά τους ιθύνοντες πολιτικούς…διαχρονικά !

Ακόμη όμως και να βρεθούν τα μηχανήματα,δεν υπάρχουν ειδικοί συνάδελφοι για να τα χειριστούν .Έχουν ξενιτευτεί και παρέχουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους σε νοσοκομεία της Ευρώπης…από τον καιρό των μνημονίων !
Αλήθεια, πού είναι ο ολιγογράμματος Χαρδαλιάς,να έρθει με τα κανάλια στο Νοσοκομείο μας,να δείξουν πως πεθαίνουν οι άνθρωποι από πνιγμό, λόγω της απουσίας αναπνευστήρων?

Θα έχει δε όλο τον χρόνο, να εξηγήσει στους ωρυόμενους συγγενείς των θανόντων…πως για όλα φταίνε οι αρνητές της μάσκας !”

thepressproject.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το