Την ώρα που στην Γερμανία οι καταμετρημένοι νεκροί ξεπερνούν τους 130 ανθρώπους, οι αγνοούμενοι ξεπερνούν τους 1.500 και οι καταστροφές από τις πλημμύρες έχουν οδηγήσει σε εφιαλτικές εικόνες , κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να “εμβολιάσουν” το πολιτικό τους ακροατήριο με φτηνό, χυδαίο και “μαύρο” αντιγερμανισμό. Ανάμεσά τους ο βουλευτής της ΝΔ Μπ.Παπαδημητρίου, ο ίδιος που σαν δημοσιογράφος διαλαλούσε εκείνα τα “ΔΝΤ κράτα γερά” τις παραμονές του τρίτου Μνημονίου. 

Αυτός ο κύριος, λοιπόν, σαν άλλος ιεροεξεταστής του Μεσαίωνα, είδε σε ό,τι συμβαίνει στην Γερμανία… “τιμωρία από το Θεό” που σαν καλός… πατριώτης (και θρησκευόμενος φυσικά) εξήγησε ότι αυτή προήλθε επειδή κάποιοι Γερμανοί “μας κούναγαν το δάκτυλο” την εποχή που και ο ίδιος, βέβαια, κούναγε το μνημονιακό του δάκτυλο στον ελληνικό λαό…  

Ακούστε και διαβάστε την αθλιότητα που ξεστόμισε ο εν λόγω Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει: 

«Στεναχωριέμαι ειλικρινα για τους ανθρώπους που τους έχει βρει αυτό το κακό με τις πλημμύρες και με όλα αυτά τα πράγματα, όμως είναι μια τιμωρία από το Θεό, κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας δείχνανε εμάς σαν τριτοκοσμική χώρα. Όχι για την κλιματική αλλαγή, αλλά όσο και να προσπαθήσεις όταν έρθουν τα στοιχεία της φύσης να πέσουν πάνω σου… γιατί μας κορόιδευαν και λέγανε δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας…», δήλωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Ε, να κοιτάξει η Γερμανία τις δικές της υποδομές», συμπλήρωσε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να απαντά «το ‘πιασες».

πηγή: imerodromos.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το