Όταν ο αρχιμπάτσος Μπαλάσκας, στις «εκκαθαρίσεις» που έγιναν τον Ιούλιο του 2019 (μόλις ανέλαβε η ΝΔ το θρόνο της δημοκρατίας) αποκαλούσε τους πρόσφυγες, “ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ” και “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ”, φάνηκε διαβασμένος.

Τα εγχειρίδια του Ναζισμού είχαν φροντίσει να αφαιρέσουν την ανθρώπινη ιδιότητα από τους ανθρώπους που έψηναν στα κρεματόρια και μαζί αφαιρούσαν και κάθε επιφύλαξη.

«…Η Ναζιστική ρητορική επέβαλε μια ορολογία “οικοκυρικής” στις εξοντώσεις, μετονομάζοντάς τες σε “ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ” και
“ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ” ενώ οι Εβραίοι αποκαλούνταν “ΦΙΓΟΥΡΕΣ” αποκτώντας έτσι, μια θολή υπόσταση». (P. Fritzsche, καθηγητής Ιστορίας)

Είχαν βέβαια προηγηθεί οι φονιάδες αποικιοκράτες, που αποκαλούσαν τους αυτόχθονες της Αφρικής “ΠΙΘΗΚΟΥΣ”, οι Αμερικάνοι που προσφωνούσαν τους Έλληνες μετανάστες, “ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ” και οι ελληναράδες τους ’22, που επεφύλαξαν για τους ομοαίματους πλην πρόσφυγες, τον όρο “ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ”.

Έτσι και οι 25 άνθρωποι, με το βλέμμα του τρόμου, έγιναν “ΚΟΜΜΑΤΙΑ” στα χέρια ενός φασίστα, του οποίου ο γιος του είναι υποψήφιος με το Νεοφιλελέ δήμαρχο της Αλεξανδρούπολή.

Τα 25 ΚΟΜΜΑΤΙΑ είναι τα κομμάτια και θρύψαλα του «επιτελικού κράτους», που αποψίλωσε την πυροσβεστική, διέλυσε τα δασαρχεία, έδωσε στους “στρατηγικούς επενδυτές” free pass, να ρημάξουν την πρωτογενή παραγωγή, να αλώσουν ενεργειακά, να οικοπεδοποιήσουν το σύμπαν κι έκανε τη δικαιοσύνη ένα καλοταϊσμένο γιουσούφι.. 

Τώρα, στέλνει μηνύματα πρώτα στα φασιστοειδή του για να το ξελασπώσουν επελαύνοντας με Κου Κλουξ Κλανισμό, μηνύματα στους δημοσιοκάφρους για να τσιγκλίσουν τη φωτιά του φασισμού αφοδεύοντας μίσος, μηνύματα στους “φιλήσυχους πολίτες” να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να βάλουν τις μάσκες που ξέμειναν από την προηγούμενη πρόβα τζενεράλε του γενικευμένου ευνουχισμού, για να μην εισπνέουν  τη στάχτη της χώρας.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το