e-Πρόλογος
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Εργαζόμενοι
  • Διεθνή
  • Κοινωνία
  • Νεολαία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
  • Ιστορία
  • Ιδεολογικά
  • Απόψεις
  • Εκδηλώσεις
  • Ανακοινώσεις
  • Επικοινωνία
ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ
29 Μαΐου 2021

Μ-Λ ΚΚΕ: Κάλεσμα πανεργατοϋπαλληλικής μαζικής συμμετοχής στην απεργία και στα συλλαλητήρια της Πέμπτης 3 Ιούνη

Πολιτική, Πρωτοσέλιδα Μ-Λ ΚΚΕ

Μ-Λ ΚΚΕ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Κάλεσμα πανεργατοϋπαλληλικής μαζικής συμμετοχής  στην απεργία και στα συλλαλητήρια της Πέμπτης 3 Ιούνη

Στην τελική φάση της μπαίνει η μάχη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο,με το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκει να πλήξει σε βάθος και σε μεγάλη έκταση βασικά δικαιώματα των εργαζομένων για το χρόνο και τον τρόπο εργασίας τους, τη μισθολογική αμοιβή τους, τη συλλογική σύμβαση, τη συνδικαλιστική δράση και την απεργία.

Καθώς το αντεργατικό έκτρωμα εισάγεται στη νομοθετική διαδικασία της Βουλής, στις μερες που απομένουν αποκτά κρίσιμη σημασία η πραγματοποίηση όσο το δυνατόν πιο μαζικών απεργιακών πανεργατοϋπαλληλικών κινητοποιήσεων που είναι και ο μόνος δρόμος για την παρεμπόδιση και την αποτροπή της ψήφισης του.

Για το άνοιγμα αυτού του δρόμου το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία και τα συλλαλητήρια που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις για την Πέμπτη 3 Ιούνη.

Τους προσκαλεί στις 3 Ιούνη σε προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ στην πλατεία Ομονοίας για να συμμετάσχουμε στο κεντρική απεργιακή συγκέντρωση των εργατικών συνδικάτων στις 11 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος ενάντια στην κατάθεση του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Μ-Λ ΚΚΕ

Please follow and like us:
error
fb-share-icon
Tweet
fb-share-icon
Δάσκαλοι: Να επανεξετάσει το ΥΠΑΙΘ την παράταση του διδακτικού έτους Ο Στ. Χίος «ταχυδρόμος» του Χρ. Παππά με επιστολή «προς Χρυσοχοΐδη»

Related Posts

Μαγιακόφσκι στα παιδιά

Εκδηλώσεις, Πρωτοσέλιδα

ΣΗΜΑ: Για πρώτη φορά στη χώρα μας τα ποιήματα και τα παραμύθια του Μαγιακόφσκι για τα παιδιά ως ολοκληρωμένη ενότητα – Σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου

nb_turkish_navy4-696x405

Πολιτική, Πρωτοσέλιδα

Επικίνδυνο τουρκικό παραλήρημα αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας στα νησιά του Αιγαίου

ergas-1

Εργαζόμενοι, Πρωτοσέλιδα

Η παρέμβαση της ΕΡΓ.Α.Σ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου Συνταξιούχων στη συγκέντρωση των συνταξιούχων

Ακολουθήστε μας

| Όροι χρήσης | Πολιτική απορρήτου | © Πρόλογος 2018
Powered by WordPress • Themify WordPress Themes