Ανταπόκριση

Την Τετάρτη 7/6 πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο. Το γεγονός ότι ήταν το δεύτερο κάλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς και το παρατεταμένο και σίγουρα υποτονικό προεκλογικό κλίμα δεν ευνόησαν τη συμμετοχή.

Την εκδήλωση άνοιξαν με εισηγήσεις οι σ. Μίλτος Κορνάρος και Βασίλης Πετράκης. Στην ζωντανή συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε έντονη αγωνία για την επόμενη μέρα και κυριάρχησαν οι σκέψεις και οι προβληματισμοί για την κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα και την προοπτική του.

Στο κλείσιμο αποτυπώθηκε ξανά η θέση του Μ-Λ ΚΚΕ ότι το μέλλον θα κριθεί στους αγώνες και ότι καμία “σταθερότητα” δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτές τις κοινωνικές συνθήκες. Και τονίστηκε ότι το βασικό συμπέρασμα που πρέπει να κρατήσουμε από αυτές τις αρνητικές πολιτικές εξελίξεις είναι η ανάγκη ύπαρξης μιας πραγματικής αριστεράς και ανασυγκρότησης του κομμουνιστικού κινήματος. Σε αυτό  το δρόμο είναι αναγκαία και η στήριξη, η ενίσχυση και η συμπόρευση με το Μ-Λ ΚΚΕ.

Τα μέλη και οι φίλοι της οργάνωσης προγραμματίζουν νέες προεκλογικές εξορμήσεις με χαρτόνια, αφίσες και προκηρύξεις στο νομό, την επόμενη εβδομάδα.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το