Στην ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ που ανέφερε ότι «Θα είμαι στο δρόμο της Αθήνας όταν οι ισλαμολάγνοι μπάχαλοι απειλούν τους συμπολίτες μου, όποτε μια νόμιμη συγκέντρωση απειλείται από μια παράνομη αντισυγκέντρωση. Θα είμαι στο δρόμο ως βουλευτής της μεγάλης ΝΔ και ας βρυχάται από δίπλα και το φάντασμα του Χίτλερ. Συνηθίστε το!» απάντησε η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή ίσως και τη μήνυση που κατέθεσε ο Κ. Μπογδάνος και εκτελέστηκε άμεσα, εναντίον στελέχους του Ρουβίκωνα για “απειλητικό” tweet.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας έγραψε:

“«Θα είμαι στον αγώνα των πεινασμένων. Θα είμαι όταν ο μπάτσος χτυπάει έναν άνθρωπο. Θα είμαι όταν ο κόσμος ουρλιάζει από θυμό. Θα είμαι όταν το πεινασμένο παιδί γελάει επειδή έχει ένα πιάτο φαΐ. Θα είμαι όταν οι άνθρωποι στερούνται την τροφή που παράγουν. Θα είμαι όταν τους διώχνουν από το σπίτι που χτίσανε. Θα είμαι.» #Illbethere
Πώς λέμε ‘Τα σταφύλια της Οργής’ του Τζον Στάινμπεκ; Καμία σχέση.
Υ.Γ, Btw ευγε Stelios Petsas για το ξέπλυμα που του κάνατε ενώ κανένας άλλος βουλευτής της ΝΔ δεν συμπορεύτηκε με τον Κασιδιάρη”.

Σε νεότερη ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα θύμισε και την δήλωση της Μαρίας Σπυράκη πριν τις εκλογές του 2019, ως προς το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο Μπογδάνος:

«Ο Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές από τη ΝΔ.» Μαρία Σπυράκη, Εκπρόσωπος Τύπου – 2019

«Κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμεί» Στέλιος Πετσας, Κυβερνητικός εκπρόσωπος – 2020″.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το