Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με τα ξεραμένα δεντράκια που έβαλε πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στα πλαίσια του Μεγάλου Περίπατου. Να σημειώσουν ότι το κόστος των δέντρων ήταν υψηλό και χωρίς αντίκρυσμα στην πραγματική τιμή τους ενώ τοποθετήθηκαν σε δαπανηρές αλουμινένιες ζαρντινιέρες μέσα στο κατακαλόκαιρο χωρίς να υπάρχει σχεδιασμός για το πότισμά τους.

Όπως ήταν αναμενόμενα τα πρώτα δέντρα ήδη ξεράθηκαν.

Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε τις φωτογραφίες και το πόσο στοίχισαν όλα αυτά. Οι φωτογραφίες δείχνουν τα νεκρά φυτά μέσα στις ζαρντινιέρες και τα βαμμένα σημεία του πεζόδρομου που έχουν καταστραφεί από τις ρόδες των αυτοκινήτων.

Αναφέρει: “Ανεξάρτητα από κόμματα και αντικειμενικά τελείως, πείτε μας σάς παρακαλώ με το χέρι στην καρδιά. Δεν είναι άθλιο αυτό το θέαμα; Τον μεγάλο περίπατο – αυτό το δαπανηρότατο φιάσκο – κανένας κομματικός παρωπιδισμός δεν μπορεί να τον εξωραΐσει”. Και προσθέτει ένα σχόλιο της δημοσιογράφου Ρένας Θεολογίδου: “Επίσης οι συγκοινωνιολόγοι που είναι τα αφεντικά του έργου (!!!) δεν ξέρουν τα βασικά: ΔΕΝ φυτεύουμε 5 Ιουλίου. Είναι καταδικασμένο.Φυτεύουμε την άνοιξη”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το